Retur og returnering

Retur & returnering

14 DAGES RETURRET
Når du handler på vores webshop www.joankyneb.dk, har du 14 dage til at returnere varen til os, hvis ikke tøjet passer, eller du bare ikke føler det er din stil alligevel. Bemærk at vi krediterer pengene til dig inden for 6 hverdage, dog aldrig porto og leveringsudgifter.

Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten, du kan f.eks. miste din fortrydelsesret, hvis produktet er plomberet ved afsendelse fra os, hvorefter emballagen er blevet brudt, når vi modtager det retur – så vil returretten frafalde. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, juleaften eller nytårsaften, forlænger vi fristen til den efterfølgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller det sidste modtaget parti.
VIGTIG: Vi forventer, at du returnerer/afsender varerne hurtigst muligt efter modtagelsen, og du har givet besked, om fortrydelse til os pr. mail: (info@joankyneb.dk). Du skal sende varerne retur senest 14 dage efter, du har fortrudt dit køb.

RETURNERING
Hos Butik Joan Kyneb kan du nemt, sikkert og billigt købe din returfragt.
Køb dit retur label via følgende link:
https://return.shipmondo.com/joankyneb
Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:
Butik Joan Kyneb
Lille Nygade 9
9000 Aalborg, Denmark
Telefon + 45 98 16 11 22
CVR-nr: 31568064

! Afhentes pakke ikke i pakkeshop, vil vi trække 50 kr. under retunering. !

OBS! Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varen/varerne er forsvarligt indpakket.
Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering, samt evt. track and trace nummer – det er vigtigt så du kan spore pakken, hvis såfremt den ikke bliver leveret hos os som forventet.

RETURPAKKER SKAL SENDES DIREKTE TIL BUTIKKEN.
Du vælger selv hvilke fragt-/pakkefirma du vil benytte i forbindelse med returnering af din vare. Vi anbefaler dog at du køber din returlabel hos os, da pakken er forsikret og track-bar (vi anvender GLS). Vælger du en anden fragtleverandør, anbefaler vi, at du sender din returpakke som en forsikret pakke, så du har mulighed for at benytte “Track and Trace”, hvis der skulle opstå forsinkelse eller udeblivelse af pakken.
Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny. Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender. Alternativt kan returpakker afleveres i vores fysiske butik.

RETURNERING I FYSISK BUTIK
En vare købt på webshoppen, kan også returneres i den fysiske butik. Husk at medbringe din ordrebekræftelse. Se adressen ovenfor.

DOKUMENTATION FOR DIT KØB SAMT RETURSPECIFIKATIONER
Du skal vedlægge kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Hvis du har spørgsmål, kan du rette henvendelse til vores kundeservice, på mail info@joankyneb.dk eller ved at ringe på +45 98 16 11 22 (Mandag – Torsdag 10.00-17.30, fredag 10.00 – 18.00).

TILBAGEBETALING
Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid tilbageført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Jf. forbrugerreglen tilbagebetales beløbet indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen.

BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi: Vi kan se at du har taget varen i brug, hvis prislabel er aftaget helt eller delvist. Hvis prislabel mangler, eller det er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for varen, du har, håndterede varen på anden måde så den ikke kan sælges, som værende ny her i butikken. Denne godkendelse af varen er 100% op til os at vurdere. Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af f.eks. plombering, varetype m.m. Hvis du har taget varen i brug, ud over hvad der er nødvendigt for at kunne konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde – igen det er 100% vores vurdering om vi kan sælge den returnerede vare til fuld pris eller ej. Du hæfter altså kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens værdi, egenskaber og den måde hvorpå de fungerer. Emballagen/ Indpakningen af varen skal behandles med omhu, her tænkes specielt på sko-, parfume- og smykkeæsker, så vi kan genbruge den – hvis ikke kan der fremkomme værdiforringelse af varen, og dermed en reducering af den vejl. Pris, som du har givet for varen.

Reklamation: Vi forbeholder os retten til at afvise reklamation af palietter, knapper, perler m.m., men vil altid forsøge at hjælpe med at udbedre fejlen bedst muligt

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
Menu
Joan Kyneb